Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

Acasa > Despre proiect > Despre proiect

Despre proiect

Sa fii antreprenor este o stare de spirit. Trebuie sa vrei sa te schimbi, sa intelegi nevoia continua de evolutie, sa crezi ca poti mai mult si sa vrei sa(iti) oferi ceva din ceea ce ai, ceea ce poti, ceea ce simti printr-o creatie de business. 

Antreprenoriatul la feminin este un proiect care se adreseaza tuturor femeilor din regiunile de implementare care vor sa-si initieze sau dezvolte o afacere si care se incadreaza intr-una dintre cele trei subgrupe: studente, antreprenoare (femei care fie sunt pe functii de conducere fie detin o afacere) sau pur si simplu femei ce doresc sa-si schimbe viata, incepand o afacere.

Echipa proiectului este alaturi de tine de la primii pasi, pana incepi sa te ridici incetisor - te vom sustine pe parcurs cu sedinte de coaching si/sau consiliere on-linesi vom verifica periodic cum te desfasori in cadrul worshop-urilor tematice pe care le organizam. 

La inceput iti vom da cunostine (“undita” cum spuna un vestit premier in viata al Romaniei).

Vom transmite informatii si te vom ajuta sa gasesti in tine puterea de a continua, dand la o parte toate acele bariere create de tine sau de altii in procesul de educatie si socializare, pastrand esenta pozitiva pe care te vom ajuta sa contruiesti. Avem traineri de top, mai tineri sau mai putin tineri, dar cu mare experienta si expertiza in domeniul in care activeaza si pe care o impartesesc cu dumneavoastra. Formarea in antreprenoriat feminin este un prilej de a invata si de a afla lucruri noi de la trainer, de la colegi, de laechipa proiectului, de la invitatii speciali – antreprenoare vestite, cu experienta, care au reusit acolo unde credeai ca nu se poate, care au castigat acolo unde parea sa nu fie nimic de castigat, care au construit si au dat mai departe, experinta, bani, cunostinte, ajutor. 

Apoi, te vom invita sa ne demonstrezi noua si mai ales tie ce poti sa faci. Vrem de la tine un plan de afaceri cocret si coerent. Daca crezi cu adevarat ca poti mai mult, mai faci un pas: Europeana Project Consulting, cei care au pus pe picioare acest proiect, alaturi de partenerii de la ADAF, ESSEC si CCIB, a initiat un concurs unde se premiaza cu sume panala 10.000 e EURO cele mai bune planuri de Afaceri.

Poti si tu sa faci parte dintre castigatori, e suficient sa participi. Poti sa castigi bani si experienta. Nu banii conteaza, ei nu sunt ganditi ca un stimulent petru participarea la acest proiect (avem deja o lunga lista de asteptare, cu o concurenta de cca. 4 persoane pe un loc eligibil la aceste cursuri de formare) ci ca un ajutor dezinteresat pentru initierea unei Afaceri – caci da, Banii se vor duce doar pentru afacere (vom avea si un contract in acest sens prin care vom stabili modalitatile de monitorizare a felului in care sunt cheltuiti banii).

In final, cand crezi ca ai terminat, cand ai o afacere care merge, te chemam alaturi de noi, sa ne fii partener, sa ne ajuti sa crestem alte Afaceri.

Te vom da exemplu, te vominvita sa le vorbesti viitorilor antreprenori, sa te implici in consilierea acestora on-line si face-to-face, sa participi creativ alaturi si impreuna cu acestia la dezvoltarea unui curent de antreprenoriat feminine. Noi suntem doar facilitatori si, atunci cand e nevoie, moderatori.

Va creem cadrul de evolutie si va aratam calea, optiunile si locul luminos spre care va puteti indrepta. Nu ezitati, purcedeti!

Pentru mai multe detalii despre proiect da click aici.Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.