Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

Acasa > Programe > Motivatie si profil personal

Motivatie si profil personal

Obiective

Obiectivul principal al cursului este ca prin metode si tehnici specifice sa ajute pe fiecare dintre participanti sa intelega ce fel de antreprenor este.

Din aceasta perspectiva fiecare dintre participanti va trece printr-un proces de autoevaluare care va viza atat propria persoana, precum si proiectul pe care l-a propus. Evaluarea realizata va sta la baza construirii unui plan de imbunatatire atat a profilului antreprenorial propriu cat si a proiectului ce urmeaza a fi realizat.

Scopul cursului este de a spori increderea fiecarui participant in propriile forte si de a realiza un plan de afacere competitiv.

Pentru inregistrare accesati http://z8.ro/dck

Testimoniale

  • Cavallioti Roxana

    “Apreciez in mod deosebit cursul din punct de vedere organizatoric si mai ales al performantelor trainerilor. Este interesant, interactiv si extrem de util atat pentru a dezvolta o afacere cat si pentru manageri .Totodata este o oportunitate de aDespre proiect Programe Traineri Recomandari si testimoniale Contact

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.