Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

Acasa > Centru de presa > Seara antreprenoriala Pitesti

Seara antreprenoriala Pitesti

Avem deosebita plăcere să vă invitam, în numele European Project Consulting, la prima Seara antreprenoriala din Pitesti – cu Tema Social media; Networking - ce va avea loc luni, 28 octombrie 2013, ora 17.30, la sala mare de la Casa Corpului Didactic, Str. I. C. Brătianu, nr. 45, Pitesti.

Evenimentul este realizat in cadrul proiectului Antreprenoriatul la feminin, ID 59924, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenție 6.3 “Promovarea egalității de șanse pe piața muncii“ si este dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor ce au finalizat cu succes cursul de competente antreprenoriale si care vor sa isi creeze si sa isi dezvolte business-urile prin networking si promovare reciproca.

Proiectul este derulat de S.C. European Project Consulting S.R.L. în parteneriat cu Association Groupe ESSEC Paris, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin.

Un numar de 1143 femei din regiunile Nord-Est, Sud-Muntenia si Bucuresti–Ilfov au beneficiat de formare profesionala gratuita..

Unicitatea proiectului constă în faptul că este primul proiect de antreprenoriat feminin din România în care cele mai bune idei de afaceri sunt finanțate cu sume cuprinse între 1.000 și 10.000 de euro. Femeile ale caror idei sunt finantate sunt sprijinite de Business Angels din Romania si au beneficiat de coaching pentru punerea in practica a afacerilor

In speranta ca veti onora invitatia noastra, va asteptam la eveniment.Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.